0639826286 kunst@jofke.nl
Selecteer een pagina

Het liep zo lekker. Mijn angst voor een tekort aan inkomsten had ik getackeld. Ik ervoer balans tussen mijn kunst en mijn ondernemerschap. Ik kreeg het gevoel dat ik niet alleen ben, ook al ben ik vrijgezel. Alles was lekker onder controle, totdat ik een crowdfundcampagne startte en mijn angst mijn oude patroon weer activeerde. Of was het andersom?

  1. Bang om te weinig (geld) te hebben
  2. Tijds- en prestatiedruk
  3. Gevoel van afhankelijkheid

De drie dingen die mij uit mijn kracht halen. Af en toe lijkt het dat ik het allemaal door heb en toch trapte ik er wéér in!
Ik voelde me door die crowdfunding onzeker, afhankelijk, moe, chagrijnig en verdrietig.
Het duurde ongeveer een slopende week. Gelukkig zag ik na een dagje éven iets heel anders gedaan te hebben alles weer nuchter vanuit mijn helikopterview.

Mede dankzij de Source training die ik vorig jaar in Amsterdam volgde kan ik mijn switchbutton steeds sneller omzetten. Ook heb ik daar geleerd dat de les die ik mijn cursisten leer, overal op van toepassing is: lekker fouten durven maken en daarvan leren!
Dus ik ben niet boos op mezelf dat ik er weer ben ingetrapt. Ik ben zelfs trots. Trots omdat ik weer een risico heb genomen en als ik dat niet doe gebeurt er sowieso niets. Ik hoop natuurlijk nog steeds dat ik het bedrag met de crowdfunding bij elkaar krijg, maar als dat niet zo is, is er blijkbaar een andere weg te gaan. Aan mij en mijn intuïtie om met die flow mee te gaan.

De crowdfunding is voor Taktila™, het voelbare kleurensysteem waarmee mensen met en zonder visuele beperking op de tast met kleuren en kunst bezig kunnen zijn. Wil jij dit project ondersteunen?
Dat kan tot 3 juni 2018 op voordekunst.nl. Ik bied tegenprestaties die érg leuk zijn om te geven én ontvangen 🙂

Waarom deel ik dit eigenlijk?
Omdat ik het fijn vind om het van me af te schrijven. En misschien herken jij het en help ik jou er ook mee.